Falu BS Blå

Referat: Horndals IF - Falu BS Blå

Horndals IF - Falu BS Blå 3-4 (1-3, 2-1, 0-0)

Förlust i hemmamatchen mot Falu BS Blå med 3-4.
En match som gott och väl hade kunnat slutat oavgjort då Falun var bäst i första halvan av matchen och vi gjorde det bättre under andra halvan.

Falun började som sagt bäst och rullade boll på ett fint sätt. Vi var då inte riktigt med i markeringsspelet, alldeles för försiktiga. 1-3 var ställningen efter första perioden vilket också fick ses som rättvist även om deras första mål gjordes i klar offside.

Även i andra perioden började Falun lite bättre än oss och kunde gå ifrån till 1-4. Efter det hände någonting. Vi tog oss i kragen och började kämpa mer. Vi låg även rätt rent försvarsmässigt. Då kom som ett brev på posten även anfallsspelet medan Falun tappade sitt fina spel. Innan andra perioden var slut hade vi lyckats reducera 2 ggr så att ställningen då var 3-4.

I sista perioden kämpade vi lika bra och hade våra chanser men kunde tyvärr inte få in bollen i mål. Falun hade också sina kontringschanser men Ossy Nylander gjorde några fina räddningar.

Lite otur att vi inte lyckades få en poäng med oss i denna match men skönt att vi iallafall vände på steken rent spelmässigt på planen. Vi visade bra moral och gav aldrig upp.

Tyvärr ingen i vårt lag som fick det gröna Fair Play-kortet då Faluns ledare inte delade ut ngt sådant vilket vi gjorde.

Alla ska ha beröm för sista halvan av matchen där Axel Sjöström får lite extra beröm för sitt slit.

Horndals mål gjordes på nedanstående sätt:
1-3 gjorde Abdullah Tai när han kom igenom i djupled efter passning av Axel Sjöström.
2-4 gjorde Axel Sjöström när också han kom igenom i djupled innan han satte bollen i nät. Jimmy Johansson var målpassare denna gång.
3-4 gjorde Jimmy Johansson enkelt placerat efter inspel från högerkanten av Abdullah Tai.